ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ 2011 PDF Εκτύπωση E-mail

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ 2011 

Στις 15 και 16 Απριλίου 2011 το Κέντρο Ημέρας «Ανατολή» διοργάνωσε το πασχαλινό παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες που φτιάχτηκαν στα πλαίσια της ομάδας Απασχολησιοθεραπείας. Μετά από την εμπειρία τόσων παζαριών τα μέλη του Κέντρου Ημέρας αναλαμβάνουν ολοένα και περισσότερα καθήκοντα που αφορούν την οργάνωση και τη διεξαγωγή του παζαριού και η εμπλοκή του προσωπικού έχει περιοριστεί σημαντικά.

 Για ακόμη μια φορά πολίτες του Πολυγύρου και της ευρύτερης περιοχής, εκπρόσωποι κοινωνικών, πολιτιστικών και πολιτικών φορέων  παραβρέθηκαν στο παζάρι ενώ οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΕΕΕΕΚ Πολυγύρου τίμησαν με την παρουσία τους για ακόμη φορά την εκδήλωση μας. Τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με την προβολή συνεντεύξεων μελών και προσωπικού δημοσιοποίησαν στο κοινό.

 Τα μέλη μας, κάνοντας το απολογισμό του παζαριού, ένιωσαν περήφανοι για την επίτευξη των στόχων τους και για την προσέλευση των επισκεπτών που ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά. Νιώθουν έτοιμοι πλέον να αρχίσουν να προετοιμάζονται για το επόμενο παζάρι.

                                                    

             

 

Ημερ/νία & Ώρα

Περιοδικό "ΠΡΟΘΗΚΗ"

Εγγραφή / NewsletterΑναζήτηση