Δραστηριότητες τρίτου τριμήνου 2011 Κέντρο Ημέρας "ΕΣΤΙΑ" PDF Εκτύπωση E-mail

Τον Ιούλιο (20-21/7/2011) ακολούθησε η δεύτερη διήμερη καλοκαιρινή εκδρομή στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεφύγουμε από την πόλη, να απολαύσουμε τη θάλασσα  και να πάρουμε μια γεύση από καλοκαιρινές διακοπές. Στο ξενοδοχείο δημιουργήθηκαν οι πρώτες παρέες, άλλοι κάθισαν γύρω από την πισίνα, άλλοι ήπιαν τον καφέ τους στην αυλή, άλλοι προτίμησαν να ξεκουραστούν και να χαρούν το μπάνιο στη θάλασσα. Το μεσημέρι όλοι μαζί γίναμε μια μεγάλη παρέα και πήγαμε για φαγητό. Μετά από ολιγόωρη ξεκούραση κάναμε τη βραδινή μας βόλτα. Ο δρόμος μας οδήγησε σε ένα λούνα παρκ, όπου γίναμε για λίγο παιδιά και χαρήκαμε κάνοντας κέφι στα συγκρουόμενα και σε άλλα παιχνίδια του πάρκου. Το βράδυ μας συνεχίστηκε με χορό σε ένα πολυσύχναστο μπαρ της περιοχής. Την επόμενη μέρα επισκεφτήκαμε ένα beach bar και επιδοθήκαμε σε βουτιές! Ήταν μια ευχάριστη και απολαυστική καλοκαιρινή εκδρομή.

Στις 16/9/2011 η ομάδα του Κέντρου Ημέρας πραγματοποίησε απογευματινή επίσκεψη σε διάφορα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Τα  μέλη προτίμησαν κυρίως τα περίπτερα με θεματολογία τις νέες τεχνολογίες. Ήταν μια ευχάριστη και ζωντανή βραδιά. Αρκετά άτομα θέλησαν να μείνουν μέχρι αργά το βράδυ και να παρακολουθήσουν συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες.


Στο πλαίσιο των 15νθήμερων πρωϊνών πολιτιστικών καλλιτεχνικών εξόδων μας, στις 30/9/2011 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Μουσείο Φωτογραφίας  όπου παρακολουθήσαμε έκθεση φωτογράφων από τον αραβικό κόσμο.

 

Ημερ/νία & Ώρα

Περιοδικό "ΠΡΟΘΗΚΗ"

Εγγραφή / NewsletterΑναζήτηση