Δραστηριότητες τέταρτου τριμήνου 2011 Κέντρο Ημέρας "ΕΣΤΙΑ" PDF Εκτύπωση E-mail

Το μήνα Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2011 πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες «μακρινές έξοδοι» του Κέντρου Ημέρας «Εστία». Τα μέλη του Κ.Η. επισκέφτηκαν στις 2/12 το Τελλόγλειο Ίδρυμα, όπου παρακολούθησαν έκθεση χαρακτικών του Coya. Στις 16/12 η ομάδα επέλεξε να ψυχαγωγηθεί και προτάθηκε να πάμε για bowling. Η έξοδος αυτή πάντα ευχαριστεί και διασκεδάζει όλους μας.


Κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων οργανώθηκε χριστουγεννιάτικη γιορτή  (15/12) στο απογευματινό πρόγραμμα της Κοινωνικής Λέσχης. Η χορωδία του Κ.Η. τραγούδησε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους.


Στις 23 του ίδιου μήνα κανονίσαμε όλοι μαζί  έξοδο στο κέντρο της πόλης και εκεί έγινε το χριστουγεννιάτικο γεύμα σε ταβέρνα της πλατείας Άθωνος. Ήταν μια έξοδος που οργανώθηκε εξολοκλήρου από τα μέλη και την αναμέναμε όλοι με ενθουσιασμό. Η ομάδα ενδιαφέρονταν να επισκεφτεί την «Πόλη των Χριστουγέννων» στη Δ.Ε.Θ. Θεσσαλονίκης και έτσι στις 30/12 οργανώθηκε και αυτή η έξοδος. Εκεί επισκεφθήκαμε το «Σπιτάκι του Αη Βασίλη», ο οποίος έβγαινε φωτογραφίες και αντάλλασσε ευχές, κυρίως με τα παιδιά. Μας κεράσανε τσάι και γλυκίσματα και υπήρχαν διάφορα περίπτερα που πουλούσαν μικροαντικείμενα για εορταστικά δώρα. Ακόμα, είδαμε το παγοδρόμιο, όπου πολλά παιδιά έκαναν πατινάζ. Η διάθεση όλων μας ήταν εορταστική και χαρούμενη.

 

Ημερ/νία & Ώρα

Περιοδικό "ΠΡΟΘΗΚΗ"

Εγγραφή / NewsletterΑναζήτηση