Δραστηριότητες πρώτου τριμήνου 2012 Οικοτροφείου "ΑΘΩΝΑΣ" PDF Εκτύπωση E-mail
  • Στις 23/01/2012  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας. Ένοικοι και προσωπικό χόρεψαν, έφαγαν διασκέδασαν και υποδεχτήκαν το νέο έτος με χαρά και αισιοδοξία.  

 

 

 

  • Στις 21/02/2012 πραγματοποιήθηκε έξοδος για φαγητό στον Πολύγυρο με αφορμή τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.

         

  

  • Από τις 19/03 έως τις 21/03/2012 πραγματοποιήθηκε εκδρομή στην Φλώρινα με συμμετοχή 6 ενοίκων και 3 ατόμων από το προσωπικό. Εκεί ξεναγηθήκαν στην πόλη, επισκεφθήκαν τις Πρέσπες και το χιονοδρομικό κέντρο και γευτήκαν τις τοπικές νοστιμιές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 Το πανελλήνιο συνέδριο για τη ψυχοκοινωνική αποκατάσταση με τίτλο «Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση σε Συνθήκες Οικονομικής Κρίσης: Ποιες αλλαγές και για ποιες νέες ανάγκες», που διοργάνωσε η Ε.ΠΑ.Ψ.Υ. με τη συμβολή της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ε.Σ.Π.Α. 2007-2013 και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 30 και 31 Μαρτίου 2012 με τη συνεργασία της W.A.R.P. και της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας του Υ.Υ.Κ.Α.

Στο συνέδριο συμμετείχαν πολλοί ξένοι ομιλητές, οι οποίοι μετέδωσαν τις εμπειρίες τους από προγράμματα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης σε χώρες όπως η Ισπανία, οι Φιλιππίνες κ.α., προσδίδοντας ταυτόχρονα το δικό τους στίγμα για τις καλώς εννοούμενες πρακτικές στο χώρο σε περιόδους οικονομικής κρίσης. Τις εργασίες του συνεδρίου καθώς και τις παράλληλες εκδηλώσεις (έκθεση φωτογραφίας, θεατρική παράσταση) παρακολούθησαν η ψυχολόγος και η επιστημονικά υπεύθυνη του Οικοτροφείου «ΑΘΩΝΑΣ». 

 

Ημερ/νία & Ώρα

Περιοδικό "ΠΡΟΘΗΚΗ"

Εγγραφή / NewsletterΑναζήτηση