ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Γ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2012 ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ PDF Εκτύπωση E-mailΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Στις 11 Ιουλίου 2012 η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Ημέρας ΑΝΑΤΟΛΗ, κ. Ζαρζοπούλου Άντζελα, παρακολούθησε τη Διεθνή Ημερίδα Μουσικοθεραπείας με τίτλο «Μουσική – θεραπεία - Κοινωνία» που διοργάνωσε το τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ

Στις 10 Αυγούστου 2012 διοργανώθηκε το Καλοκαιρινό Παζάρι του Κέντρου Ημέρας Ανατολή. Το παζάρι έγινε στο χώρο του Κέντρου Ημέρας όπου μέλη και προσωπικό καλωσόρισαν και υποδέχτηκαν τους επισκέπτες. Εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων του νομού και πολίτες του Πολύγυρου και της ευρύτερης περιοχής παραβρέθηκαν για ακόμη μια φορά στην εκδήλωση μας. Η παρουσία και τα θερμά τους λόγια ενίσχυσαν την προσπάθεια μας.

Για ακόμη μια φορά το παζάρι του Κέντρου Ημέρας ΑΝΑΤΟΛΗ ανέδειξε τη σημασία που έχουν οι εκδηλώσεις αυτές στην αντιμετώπιση του κοινωνικού στίγματος  αλλά και τη θεραπευτική αξία που έχει η εμπλοκή των μελών σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την κοινότητα.

                                                                                                                                          


ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΑΚΙΝΗ

Στις 17 Αυγούστου 2012 μέλη και προσωπικό του Κέντρου Ημέρας ΑΝΑΤΟΛΗ επισκέφτηκαν την παραλία της Γερακινής. Άλλοι επέλεξαν να καθίσουν πίνοντας τον καφέ τους και απολαμβάνοντας  τη θέα ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν το μπάνιο τους στα γαλανά νερά της Γερακινής.


ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΜΑΝΤΟΣ

Στις 31 Αυγούστου 2012 μέλη και προσωπικό του Κέντρου Ημέρας ΑΝΑΤΟΛΗ επισκέφτηκαν την εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμαντος. Η εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμαντος  που διοργανώνεται από το εμπορικό – πολιτιστικό κέντρο Αγίου Μάμαντος, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια της Βόρειας Ελλάδας και φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες. Τα μέλη μας είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν κάνοντας βόλτες στις μικροεπιχειρήσεις, κάνοντας αγορές και ανασύροντας μνήμες από το παρελθόν καθώς συνήθιζαν να επισκέπτονται την εμποροπανήγυρη από την παιδική τους ηλικία.


ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙ

Στις 17 Οκτωβρίου 2012  μέλη και προσωπικό επισκέφτηκαν την ταβέρνα Αγιονέρι στον Πολύγυρο και απόλαυσαν τον καφέ και το φαγητό του εστιατορίου. Τα έξοδα για την πραγματοποίηση αυτής της δραστηριότητας καλύφθηκαν από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο καλοκαιρινό παζάρι.

 

Ημερ/νία & Ώρα

Περιοδικό "ΠΡΟΘΗΚΗ"

Εγγραφή / NewsletterΑναζήτηση